Cum sa devii un doctor de succes in strainatate


Daca muncitorii sunt cel mai adesea priviti ca pe o posibila amenintare la adresa serviciilor de asistenta sociala din Vest, medicii sunt foarte doriti in strainatate. In tari precum Germania, dar nu numai, 15% din doctori sunt straini. Pe multi doctori ii tenteaza idea de a lucra in strainatate asa ca isi fac curajul si pleaca sa profeseze ca medic in afara, multi dintre ei chair deschinzandu-si propriile cabinet. Franta, de exemplu, are forate multe posturi libere si nu tine cont de varsta candidatului atunci cand angajeaza. De mentionat este faptul ca scoala romaneasca de medicina este foarte apreciata in afara. Dar ca sa ajungi acolo unde se castiga mult mai bine decat in tara, este nevoie de multa munca. Este nevoie in primul rand de pregatire profesionala, iar daca te intereseaza salariu medic Franta, atunci este necesar sa studiezi si cate zece ore pe zi daca vrei sa te realizezi.

In momentul in care ai decis ca poti face fata cerintelor si ca vrei o noua experienta, trebuie in primul rand sa stii limba straina. Chiar daca riscul de malpraxis din cauza limbii este exact ca in cazul unui doctor nativ, trebuie sa fii constient de faptul ca nici un strain nu este angajat pana nu trece de anumite perioade de proba. Mai precis, cunostintele limbii vor fi testate si aceste cunostinte iti vor folosi atunci cand pacientii vin cu alte probleme pe langa cea de la internare, ca sa nu mai mentionam faptul ca vin cu pastilele lor de acasa. Insuficienta stapanire a limbii straine duce la o comunicare deficitara cu pacientii, iar cineva cu un nivel B2 nu are nici o garantie ca se va putea intelege cu un pacient. Tocmai din acest motiv multi angajatori cer teste de limba cu pacienti falsi.

Odata ce ai reusit sa stapanesti limba straina, poti sa indraznesti sa aplici pentru un job de medic dentist in Franta, Germania sau Anglia. Partea buna este ca ti se va recunoaste pregatirea profesionala, adica orice stagiu pe care l-ai facut la tine in tara. Ca roman, ai deja un avantaj fata de ceilalti care vor sa luxreze in Franta: studiezi dupa sistemul frantuzesc. Cei care au citit medicina in franceza vor vedea ca sistemul lor seamana foarte mult cu cel romanesc. Ca sa ai acces la ultimele job-uri trebuie sa colaborezi cu o agentie de plasare a fortei de munca. Numai o astfel de agentie poate intelege ce inseamna cautarea unui loc de munca intr-o tara straina, sa nu mai mentionam ca te poate ajuta la fiecare pas. O agentie de plasare a fortei de munca nu doar iti va gasi posturi, dar te va ajuta cu negocierea contractului si se va ocupa de acomodarea ta.

In ultimul rand, pentru a putea profesa in strainatate trebuie sa obtii cateva documente de la Colegiul Medicilor din Romania. Mai precis, iti va trebui un Certificat Profesional Curent de la Colegiul Medicilor teritorial, iar daca nu esti membru ti se va elibera o adveerinta care sa ateste acest lucru. Dar din nou, nu trebuie sa faci acest demers de unul singur deoarece agentia de plasare a fortei de munca se va ocupa de obtinerea actelor.

Pentru mai multe informatii despre medic dentist in Franta sau salariu medic in Franta, va rugam sa accesati site-ul!

Related Articles:

Published at: Economic News Articleshttp://economicnewsarticles.org

Post Footer automatically generated by Add Post Footer Plugin for wordpress.

Article Source


DISCLAIMER: All information, content, and data in this article are sole opinions and/or findings of the individual user or organization that registered and submitted this article at Economic News Articles without any fee. The article is strictly for educational or entertainment purposes only and should not be used in any way, implemented or applied without consultation from a professional. We at Economic News Articles do not, in anyway, contribute or include our own findings, facts and opinions in any articles presented in this site. Publishing this article does not constitute Economic News Articles's support or sponsorship for this article. Economic News Articles is an article publishing service. Please read our Terms of Service for more information.

Comments are closed


Disclosure: You should assume that the owner of this website is an affiliate for providers of goods and services mentioned on this website. The owner may be compensated when you purchase after clicking on a link. The owner may also have received the product for free. Perform due diligence before purchasing from this or any other website. Testimonials may or may not be accurate, and anything that looks like an endoresement should be regarded as nothing more than an advertisement.
%d bloggers like this: