Alege marfa de calitate pentru un second hand de succes!


In ultimii ani, magazinele second hand au luat amploare pe piata vestimentara din Romania asa ca este de inteles motivul pentru care cei care vor sa isi deschida o afacere sunt tentati sa opteze pentru asa ceva. Cu toate astea, nu toate magazinele second hand au succes printre clienti si asta pentru ca produsele oferite pur si simplu nu se ridica la nivelul asteptarilor lor. Oamenii se asteapta sa gaseasca haine de calitate chiar si in second handuri, chiar daca acestea vin la un pret mult mai mic fata de ce este disponibil intr-un magazin cu produse noi. Acesta este unul dintre cele mai importante motive pentru care este bine sa investesti in marfa de calitate pentru magazinul tau. Avand in vedere sansele destul de mari ca in aceeasi zona sa mai existe si alti competitori, este bine de stiut ca produsele tale vor fi mai bune decat celelalte disponibile pe piata. Sunt multe depozite de haine second hand online de unde poti comanda haine noi, provenite in Italia la un pret extrem de avantajos, care iti va permite si tie sa le oferi la un pret bun.

Nimeni nu isi doreste sa cheltuiasca foarte mult atunci cand viziteaza un magazin haine second hand online, mai ales avand in vedere ca in sezonul reducerilor, preturile pot fi destul de mici si la comerciantii cunoscuti de haine noi. Din acest motiv, in calitate de proprietar de haine second hand, trebuie sa ai tot timpul grija ca produsele tale sa respecte pretul psihologic al pietei si sa vina in intampinarea nevoilor clientilor tai. In functie de locatia unde este amplasat magazinul tau, probabil o sa ai in vizor o anumita categorie de clienti. Daca in principal vrei sa mvizezi clienti tineri, pentru ca sunt dispusi sa investeasca mai des in garderoba, atunci va trebui sa aduci in permanenta articole de imbracaminte in ton cu trendul curent. Pe de alta parte, daca targetul tau sunt persoane adulte, atunci si produsele trebuie sa reflecte gusturile acestora.

Un singur lucru ramane constant: faptul ca nu trebuie niciodata sa cobori stacheta atunci cand vine vorba de calitate, indiferent daca magazinul tau este la inceput sau este deja pe piata de ceva timp. Clientii sunt greu de castigat si usor de pierdut. Daca iti lasi competitorii sa aduca produse mai bune decat ale tale, poti sa fi sigur ca si clientii fideli vor prefera sa isi faca cumparaturile de acolo. In schimb, atunci cand pornesti la drum din start cu produse de calitate, cumparate din depozite de haine second hand, o sa ai sansa de a prospera pe piata hainelor second hand. Chiar daca pretul produselor este destul de mic, in general nimeni nu cumpara un singur produs atunci cand intra intr-un astfel de magazin, asa ca poti miza pe vanzari voluminoase care sa compenseze marja de profit ceva mai scazuta. Asadar, tot ce ramene este sa gasesti un magazin de haine second hand online de unde sa comanzi produse de calitate pe care sa le poti comercializa cu succes in magazinul tau.

Ai un magazin haine second hand online si vrei sa gasesti cateva depozite de haine second hand? Atunci da click pe linkurile de aici!

Related Articles:

Published at: Economic News Articleshttp://economicnewsarticles.org

Post Footer automatically generated by Add Post Footer Plugin for wordpress.

Article Source


DISCLAIMER: All information, content, and data in this article are sole opinions and/or findings of the individual user or organization that registered and submitted this article at Economic News Articles without any fee. The article is strictly for educational or entertainment purposes only and should not be used in any way, implemented or applied without consultation from a professional. We at Economic News Articles do not, in anyway, contribute or include our own findings, facts and opinions in any articles presented in this site. Publishing this article does not constitute Economic News Articles's support or sponsorship for this article. Economic News Articles is an article publishing service. Please read our Terms of Service for more information.

Comments are closed


Disclosure: You should assume that the owner of this website is an affiliate for providers of goods and services mentioned on this website. The owner may be compensated when you purchase after clicking on a link. The owner may also have received the product for free. Perform due diligence before purchasing from this or any other website. Testimonials may or may not be accurate, and anything that looks like an endoresement should be regarded as nothing more than an advertisement.
%d bloggers like this: